Pireus til Limnos Ferge

Pireus Limnos fergeruten knytter Athen med De Egeiske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Hellenic Seaways. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 21 timer 55 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Pireus Limnos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Pireus - Limnos Fergeselskaper

  • Hellenic Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 21 t 55 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pireus Limnos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pireus Limnos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Pireus Guide

Havnebyen Pireus ligger i Hellas på Saroniabukta i Attika-regionen, og er en del av byområdet til Athen. Athen sentrum er bare 12 km unna. I Pireus sentrum er det som oftest trafikkork, og av den grunn er det mange turister som ikke besøker byen. Område har det som vanlige steder har; banker, offentlige bygg, fotgjengerområder og handlegater. Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner du fine restauranter, kafeer og barer.
Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden. Her holder også Hellas sine maritime selskap til og handelsflåten i landet. For ikke så lenge siden ble havneområdet oppusset. Nå finnes det en minibank, kontor for veksling av valuta, restauranter, kafeer, barer og reisebyråer som selger billetter til hurtigbåter. Fra denne havnen kan du reise til steder som Kreta, Kykladene, Dodekanesene, øst Hellas og nord og øst i Egeerhavet.