Antikythira til Kissamos Ferge

Antikythira Kissamos fergeruten knytter Joniske øyer med Kreta. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, SeaJets. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 55 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Antikythira Kissamos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Antikythira - Kissamos Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 1 time 55 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Antikythira Kissamos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Antikythira Kissamos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kissamos Guide

Kissamos, også kjent som Kastelli Kissamou, er en liten by og kommune i den vestlige delen av den greske øya Kreta. Byen er også en havn og fiskehavn, med en ferge som seiler fra Peloponnes via Kythira.

Ved første øyekast ligner Kissamos ikke en by full av spennende ting, men Kissamos er omgitt av et vakkert landskap med et fremragende klima og solksinn det meste av året. Byen er bygget langs en deilig sandstrand og plassert, hvor den antikke byen Kissamos sto. Med sin attraktive liten havn, masse av butikker og kafeteriaer langs strandpromenaden, en lang historie og en livlig atmosfære, er denne lille byen faktisk et travelt sted.

Med Kissamos er ikke en travel turistby. Utviklingen dens er hovedsakelig basert på vin og olje, samt landbruksprodukter.