Andros til Naxos Ferge

Andros Naxos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Cyclades Fast Ferries seiler opp til 6 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer mens Golden Star Ferries servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 45 min.

Det er 7 Uke overfarter på Andros Naxos ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Andros - Naxos Fergeselskaper

  • Cyclades Fast Ferries
    • 6 Ukentlige Avganger 4 t
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 3 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Andros Naxos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Andros Naxos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Andros Guide

Den greske øy Andros er den nordligste øya i Kykladene og ligger omkring 10 km sørøst for Euboea og omkring 3 km nord for Tinos. Øya, som er svært fjellrik, er omkring 40 km lang og 16 km bred. Øyas største byer er Andros, Gavrio, Batsi og Ormos Korthiou. Sariza er en populær attraksjon. Palaeopolis, øyas hovedstad, ble bygget inn i en bratt fjellskråning.

Det er fergeforbindelser fra Andros til Piræus, Rafina, de andre øyene i Kykladene, Ios, Santorini, Komolos, Naxos, Anafi, Amorgos, Kreta, Rhodos, Dodekanesene og De Egeiske Øyene.

Naxos Guide

Naxos er en gresk øy som ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Øya har en rik og interessant historie og har vært styret av en rekke forskjellige sivilisasjoner under historien sin, inkludert de bysantinske, frankiske og venetianske, som alle har satt preget deres på øya. Øya har en blomstrende landbruksøkonomi takke være dens fruktbare terreng og det dyrkes både oliven og druer.
Populære attraksjoner på øya, bortsett fra de deilige strendene, har en tendens til å fokuseres omkring Chora og omfatter det venetianske slottet.
Øyas havn ligger også i Chora, og det er fergeforbindelser til Pireus og de andre kykladiske øyer.