Andros til Naxos Ferge

Andros Naxos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Golden Star Ferries. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Andros Naxos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Andros - Naxos Fergeselskaper

  • Golden Star Ferries
    • 6 Ukentlige Avganger 3 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Andros Naxos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Andros Naxos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Andros Guide

Den greske øy Andros er den nordligste øya i Kykladene og ligger omkring 10 km sørøst for Euboea og omkring 3 km nord for Tinos. Øya, som er svært fjellrik, er omkring 40 km lang og 16 km bred. Øyas største byer er Andros, Gavrio, Batsi og Ormos Korthiou. Sariza er en populær attraksjon. Palaeopolis, øyas hovedstad, ble bygget inn i en bratt fjellskråning.

Det er fergeforbindelser fra Andros til Piræus, Rafina, de andre øyene i Kykladene, Ios, Santorini, Komolos, Naxos, Anafi, Amorgos, Kreta, Rhodos, Dodekanesene og De Egeiske Øyene.

Naxos Guide

Naxos er en gresk øy som ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Øya har en rik og interessant historie og har vært styrt av en rekke forskjellige sivilisasjoner i løpet av historien, inkludert bysantinere, frankere og venetianere, som alle har sett preget sitt på øya. Øya er selvforsynt og har en blomstrende landbruksøkonomi takket være det fruktbare terrenget. Det dyrkes både oliven og druer på øya.
Bortsett fra de fine strendene er det venetianske slottet Kastro et populært turistmål.Om du liker å ta på deg turskoene er det mange muligheter for å gå tur i fjella, og følge de mange løypene som er rundt om på øya. Havnen til Naxos ligger i Chora, og fra her kan du reise til Piraeus ( Athen ) og andre øyer i Kykladene.