Naxos til Heraklion Ferge

Naxos Heraklion fergeruten knytter Kykladene med Kreta. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Sea Jets. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Naxos Heraklion fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Naxos - Heraklion Fergeselskaper

  • Sea Jets
    • 6 Ukentlige Avganger 3 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Naxos Heraklion priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Naxos Heraklion ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Naxos Guide

Den greske øya Naxos er del av Kykladene som ligger i Egeerhavet. Naxos by, eller Chora, er øyas største by og hovedstad, og ligger på øyas vestkyst, og er også hjemsted til en av de største havner i Egeerhavet. Byen er populær blant turister, og som følge herav, er det mange bar, restrauranter og kafeer.

Øya er kjent for sin mat og producering av Naxian poteter, vin, kittron sprit produksjoner og den populære osten Graciera. Det er mange restauranter på øya som serverer lokale varer til de mange turistene.

Det er fergeforbindelser mellom Naxos og Piræus og de andre øyene i Kykladene.

Heraklion Guide

Heraklion ligger på den greske øya Kreta, og er øyas største by og et hovedsenter i Hellas. Byen kan føre tilbake historien sin til det 9. århundret e.kr., da utviklingen dens begynte og senere kom den under innflytelse av araberne, venetianerne og osmannerene. Populære steder i byen inkluderer festningsmurerne, som hovedsakelig er grensene av den gamle byen. Disse ble først bygget av araberne og deretter forsterket av venetianerne. Fra de syv bastionene, er det bare Martinengo bastion som har overlevd til denne dagen, og er, hvor besøkender finner graven av den berømte forfatteren N. Kazantzakis.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til destinasjoner, som inkluderer Santorini, Ios, Paros, Mykonos og Rhodos. Det er også fergeforbindelser til Pireus på det greske fastlandet.