Agios Kirikos til Karlovassi Ferge

Agios Kirikos Karlovassi fergeruten knytter Ikaria med Samos. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 20 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Agios Kirikos Karlovassi fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Agios Kirikos - Karlovassi Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Agios Kirikos Karlovassi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Agios Kirikos Karlovassi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Agios Kirikos Guide

Agios Kirykos er en by og tidligere kommune på øya Ikaria i Det Egeiske Hav i Hellas. Øya har navnet sitt fra Icarus, sønn av Daedalus i den greske mytologien, som falt i havet i nærheten. Det Arkeologiske Museum som ligger i landsbyen Kamboss, står på en brett, som en gang var den gamle festningen Oinoe. Museet inneholder over 250 gjenstander, herunder neolittiske redskaper, leirkar, ler statuetter, søyler, mynter og utskårne gravsteiner.

Ikaria er knyttet til havnene i Piræus og Rafina. Man kan også besøke nærliggende kykladiske øyene Syros, Tinos, Mykonos og Andros. Der er også fergeforbindelser fra Ikaria til Rhodes.

Karlovassi Guide

Turistbyen og havnen Karlovassi er en av de mest populære byene på den greske øya Samos, som ligger i det nordlige Egeerhavet. Øya har en rik historie og er en viktig handelspunkt for den egeiske regionen.

Byen ligger på den nordlige delen av øya og frem til det 20. århundret, var den nok best kjent for tobakk produksjon og garveri. En populær attraksjon i byen er Tannery Museum, som forteller om øyas lange historie i garveri som går tilbake til oldtiden. Det er også noen fine eksempler på neo-klassiske palé i byen, som ligger ved siden av restene av store steiner fabrikker.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Pireus, Chios, Fournoi, Agios Kirikos, Evdilos, Syros og Kavala.