Evdilos til Karlovassi Ferge

Evdilos Karlovassi fergeruten knytter Ikaria med Samos. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 5 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 10 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Evdilos Karlovassi fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Evdilos - Karlovassi Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 5 Ukentlige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Evdilos Karlovassi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Evdilos Karlovassi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Evdilos Guide

Evdilos er en landsby på den greske øy Ikaria i Egeerhavet, og var opprinnelig øyas hovedstad. I dag er den en lille sjarmerende landsby en viktig havneby og sentrum for det nordlige, sentrale og vestlige Ikaria. Landsbyen er preget av smale gater, gamle palé og betraktes som en av de mest arkitektonisk tradisjonelle bosetninger på øya.

Byens havn betjener den nordlige siden av øya og er en av to havner som betjener Ikaria. Fra havnen er det daglige fergeforbindelser til Samos og Piræus.

Karlovassi Guide

Turistbyen og havnen Karlovassi er en av de mest populære byene på den greske øya Samos, som ligger i det nordlige Egeerhavet. Øya har en rik historie og er en viktig handelspunkt for den egeiske regionen.

Byen ligger på den nordlige delen av øya og frem til det 20. århundret, var den nok best kjent for tobakk produksjon og garveri. En populær attraksjon i byen er Tannery Museum, som forteller om øyas lange historie i garveri som går tilbake til oldtiden. Det er også noen fine eksempler på neo-klassiske palé i byen, som ligger ved siden av restene av store steiner fabrikker.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Pireus, Chios, Fournoi, Agios Kirikos, Evdilos, Syros og Kavala.