Folegandros til Paros Ferge

Folegandros Paros fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 9 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 25 minutter mens Blue Star Ferries servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t 40 min.

Det er 10 Uke overfarter på Folegandros Paros ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Folegandros - Paros Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 9 Ukentlige Avganger 2 t 25 min
    • Få pris
  • Blue Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 4 t 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Folegandros Paros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Folegandros Paros ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Folegandros Guide

Folegandros er en gresk øy i Egeerhavet og er en del av Kykladene. Den lille øya er ca. 32 kvadratkilometer, har omkring 765 innbyggere og tre landsbyer; Chora, Karavostasis, som også er øyas havn, og Ano Meria. Kirken Panaghia tilbyr gjester en hyggelig gåtur med storslått utsikt over Chora og øyas vestkyst. Folegandros har en rekke deilige strender, men alle er nokså vanskelige å komme til. Noen krever litt av en gåtur eller er bare tilgjengelige med båt. De to strendene, som kan nås med bil, er Karavostasi og Angali.

Det er fergeforbindelser til øya fra Piræus, Rafini, de andre Kykladene, Kreta, Rhodos og Dodekansene.

Paros Guide

Den greske øya Paros ligger i Egeerhavet og er en del av Kykladene. Øya ligger vest for øya Naxos som er ca. en time unna med ferge, og 160 km sørøst for havnen i Pireus.
Øya er en populær feriedestinasjon og har et rykte på seg for å være en veldig vennlig og gjestfri øy. Paros er den nest største av øyene i Kykladene, og her kan du underholde deg med mange spennende vannaktiviteter. Attraksjoner på øya er kirken Panayia Ekatontapyliani som er fra ca. år 326, den er verdig populær blant turistene. Ønsker du å slappe av er det noen koselige tavernaer langs strandpromenaden i Parikia samt noen fine strender som Agia Irini, Farangas, Kato og Logaras.