Katapola til Pireus Ferge

Katapola Pireus fergeruten knytter Kykladene med Athen og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 9 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 5 timer 35 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 7 t 25 min.

Det er 12 Uke overfarter på Katapola Pireus ruten mellom Kykladene og Athen. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Katapola - Pireus Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 9 Ukentlige Avganger 5 t 35 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 3 Ukentlige Avganger 7 t 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Katapola Pireus priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Katapola Pireus ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden, Havnen er et hovedpunkt for fergenettverket i Egeerhavet. Pireus blir ofte sett på som en av forstedene til Athen som ligger 12 km unna, men har bystatus.
Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner fine restauranter, kafeer og barer. En festival som er populær i Pireus er filmfestivalen ‘ The Ecocinema International Film Festival’ som blir holdt hvert år i februar. Denne festivalen holder til i bykvarteret i kinoene Atticon Cinema og Cineac Cinema. Sjøfronten er full av restauranter, barer og nattklubber som ble opppusset til OL i Athen, og de laget til og med en promenade så du kan se murene fra middelalderen. Dette minner folk på den interessante fortiden til byen og ting som har vært.