Thira til Syros Ferge

Thira Syros fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Minoan Lines seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 20 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 45 min.

Det er 4 Uke overfarter på Thira Syros ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Thira - Syros Fergeselskaper

  • Minoan Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 4 t 20 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 3 Ukentlige Avganger 2 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Thira Syros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Thira Syros ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Syros Guide

Den greske øya Syros er del av Kykladene, og er usedvanlig, siden arkitekturen dens er mer middelaldersk enn den typiske kykladiske arkitekturen. Øyas hovedstad er Ermoupolis, og her kan man se noen fine eksepmpler på venetianske palé. I Vaproia kvarter kan besøkender finne deilige, store kirker og imponerende neo-klassiske bygninger, som rådhuset og Apollo Theatre. Øyas strender er også populære, og de er godt utstyrt til turister og har et godt utvalg av fasiliteter.

Øya kan føre tilbake historien sin til det 3. århundret f.kr., hvor tegn på bosetning er blitt funnet i Halandriani og Kastri deler av øya. Gjenstander funnet viser at det var en slags metall workshop på øya, som muligens hadde handelsforbindelser med Lilleasia.