Skiathos til Mantoudi Ferge

Skiathos Mantoudi fergeruten knytter Sporadene med Hellas og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 45 minutter mens Anes Ferries servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 45 min.

Det er 16 Uke overfarter på Skiathos Mantoudi ruten mellom Sporadene og Hellas. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Skiathos - Mantoudi Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris
  • Anes Ferries
    • 14 Ukentlige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Skiathos Mantoudi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Skiathos Mantoudi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Skiathos Guide

Den greske øya Skiathos ligger i den nordelige delen av Sporadene i den nordvestlige delen av Egeerhavet. De fleste av byene på øya er plassert på den sørlige og sørvestlige delen av øya. Øyas største by, også kalt Skiathos, ligger på den nordlige delen av øya.

Klosteret Annunication er en populær turistattraksjon på øya og kalles blant annet Evangelistria kloster, som er dedikert til Jomfru Maria. Det ligger ca. 4 km nord for Skiathos på en fjellskråning, men dessverre er noen av klosterets bygninger, som ble bygget i 1794 nå i ruiner. Men kirken og akkommodasjon bygninger er blitt restaurert.

Skiathos er knyttet til Thessaloniki, de andre øyene i Sporadene, øyene i Kykladene og Kreta med ferge.