Skiathos til Mantoudi Ferge

Skiathos Mantoudi fergeruten knytter Sporadene med Hellas. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Anes Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 50 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Skiathos Mantoudi fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Skiathos - Mantoudi Fergeselskaper

  • Anes Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Skiathos Mantoudi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Skiathos Mantoudi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Skiathos Guide

Den greske øya Skiathos ligger i den nordelige delen av Sporadene i den nordvestlige delen av Egeerhavet. De fleste av byene på øya er plassert på den sørlige og sørvestlige delen av øya. Øyas største by, også kalt Skiathos, ligger på den nordlige delen av øya.

Klosteret Annunication er en populær turistattraksjon på øya og kalles blant annet Evangelistria kloster, som er dedikert til Jomfru Maria. Det ligger ca. 4 km nord for Skiathos på en fjellskråning, men dessverre er noen av klosterets bygninger, som ble bygget i 1794 nå i ruiner. Men kirken og akkommodasjon bygninger er blitt restaurert.

Skiathos er knyttet til Thessaloniki, de andre øyene i Sporadene, øyene i Kykladene og Kreta med ferge.