Naxos til Koufonissi Ferge

Naxos Koufonissi fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 10 ganger Uke, Cyclades Fast Ferries 14 ganger Uke & SeaJets servicen er tilgjengelig opp til 12 ganger Uke.

Det er 36 Uke overfarter på Naxos Koufonissi overfarten mellom Kykladene og Kykladene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Naxos - Koufonissi Fergeselskaper

 • Blue Star Ferries
  • 10 Ukentlige Avganger 45 min
  • Få pris
 • Cyclades Fast Ferries
  • 14 Ukentlige Avganger 1 time 15 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 12 Ukentlige Avganger 40 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Naxos Koufonissi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Naxos Koufonissi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Naxos Guide

Den greske øya Naxos er del av Kykladene som ligger i Egeerhavet. Naxos by, eller Chora, er øyas største by og ligger på vestkysten av øya. Her finner du også en av de største havnene i Egeerhavet.
Byen er populær blant turister, og som resultat er det mange barer, restauranter og kafeer for å imøtekomme de. Den lille øya Palatia, som strekker seg fra fastlandet Naxos, er byens emblem. På den lille øya ligger Portara, som er et monument som ligner en dør som står alene, uten vegger festet til hver side. Det anbefales å se solnedgangen ved Portara. Øya er også kjent for den gode maten, Naxian-poteter som de dyrker, vin, kitron likør og en populær ost som heter Graviera. Det er mange restauranter rundt om på øya som serverer god lokalmat til turister. Det er fergeforbindelser mellom Naxos og Pireus og de andre øyene i Kykladene fra her.

Koufonissi Guide

Den greske øya Koufonisia ligger øst for øya Naxos og vest for øya Amorgos, og består av to holme, Pano Koufonisi og Kato Koufonisi. De to holme er atskilt av et smug som er omkring 200 meter bredt, og øyas navn kommer fra det greske ordet for ”hule øy”, som er en henvisning til de to store hulene, som fikk pirater til å tro at øya var hul, når de så den fra havet.

Pano Koufonisi er den eneste bebodd av de to holme er et populært reisemål for besøkender, som ønsker å slappe av på øyas gyldne strender eller svømme i det krystallklare vannet.