Milos til Heraklion Ferge

Milos Heraklion fergeruten knytter Kykladene med Kreta og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Minoan Lines seiler opp til 4 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 5 Timer mens Anek Lines servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 11 t 20 min.

Det er 5 Uke overfarter på Milos Heraklion ruten mellom Kykladene og Kreta. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Milos - Heraklion Fergeselskaper

  • Minoan Lines
    • 4 Ukentlige Avganger 5 t
    • Få pris
  • Anek Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 11 t 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Milos Heraklion priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Milos Heraklion ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Milos Guide

Milos er beliggende i Egeerhavet, nord for Kreta-havet, og er del Kykladene. Milos er nok mest berømt for statuen sin av Aphrodite (”Venus fra Milo”, som nå er utstilt på Louvre-museet i Paris). Øya er også kjent for statuene av den greske gud Asklepios, som nå er utstilt på British Museum i London, og Posedidion og en arkaisk Apollo i Athen. Omkring den lille havnen i Adamas, kan man finne små butikker som selger suvenirer, håndlavde gaver og smykker, samt lokalt produserte varer og matvarer.

Øya er forbundet med havnen i Piræus, andre havner i Kykladene, havner i Dodekanesene og Kreta med både konvensjonell ferge og raskferge. I sommermånedene er det daglige fergeforbindelser til og fra øya. Øyas annen havn, som ligger i Apollonia, har fergeforbindelser til øyene Kimolos og Glaranissia.

Heraklion Guide

Heraklion ligger på den greske øya Kreta, og er øyas største by og et hovedsenter i Hellas. Byen kan føre tilbake historien sin til det 9. århundret e.kr., da utviklingen dens begynte og senere kom den under innflytelse av araberne, venetianerne og osmannerene. Populære steder i byen inkluderer festningsmurerne, som hovedsakelig er grensene av den gamle byen. Disse ble først bygget av araberne og deretter forsterket av venetianerne. Fra de syv bastionene, er det bare Martinengo bastion som har overlevd til denne dagen, og er, hvor besøkender finner graven av den berømte forfatteren N. Kazantzakis.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til destinasjoner, som inkluderer Santorini, Ios, Paros, Mykonos og Rhodos. Det er også fergeforbindelser til Pireus på det greske fastlandet.