Mykonos
Santorini (Thira)
Ferger til Kykladene
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Mykonos til Santorini (Thira) Ferge

Mykonos Santorini (Thira) fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 4 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 5 ganger dag, Golden Star Ferries 7 ganger Uke, Minoan Lines 3 ganger Uke & Cyclades Fast Ferries servicen er tilgjengelig opp til 4 ganger Uke.

Det er 49 Uke overfarter på Mykonos Santorini (Thira) overfarten mellom Kykladene og Kykladene og med 4 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Mykonos til Thira?

  Fergetiden fra Mykonos til Thira er omtrent 2h 33m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvor mye koster fergen fra Mykonos til Thira?

  Fergeprisen fra Mykonos til Thira kan variere avhengig av sesong. Gjennomsnittsprisen for en ferge fra Mykonos til Thira er 234 €.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Mykonos og Thira?

  Det er 4 populære fergeoperatører for Mykonos til Thira. Disse er
  • SeaJets
  • Golden Star Ferries
  • Minoan Lines
  • Cyclades Fast Ferries
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Mykonos til Thira?

  Bestill ferger fra Mykonos til Thira gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.
 • Hva er avstanden fra Mykonos til Thira?

  Avstanden mellom Mykonos til Thira er omtrent 79 nautiske mil.

Mykonos Santorini (Thira) Ferge anmeldelser

 • "Hellenic Seaways, high speed"

  Raskt og effektiv transport. Hyggelig betjening og hjelpsom og serviceinnstilt personale, spesielt i infokiosk på havnen, hvor du løser inn reservasjonen til biletter før ombordstigning.

  'Highspeed' travelled on Highspeed

  Les mer Les mindre
 • "Lett"

  Har aldri gjort dette før. Alt var lett og enkelt – fra booking til reisen. Vil bruke Sea Jets igjen.

  'Superjet' travelled on Superjet

  Les mer Les mindre
 • "Effektiv fergetur"

  Rask, presis og effektiv fergetur

  'Highspeed' travelled on Highspeed

  Les mer Les mindre
 • "Efficient and welcoming staff"

  We travelled to and from Naxos and had bought seats without table. That worked perfectly. Placing our luggage nearby was also smart. I have no problem recommending this ferry.

  'Highspeed' travelled on Highspeed

  Les mer Les mindre

Mykonos Guide

Mykonos er del av Kykladene og ligger mellom øyene Tinos, Paros og Naxos. Hovedbyen på øya, også kalt Mykonos (eller Chora for de lokale), har typisk kykladisk arkitektur med hvitkalkede hus med blå vinduer, smale gater og små hvite kapell med himmelblå kupler. Mange besøkende velger å ta en spasertur gjennom Chora, den gamle havnen, Lille Venezia og slottet for å oppleve byens sjarme. Øay har generelt et livlig natteliv og er blant annet kjent som ”Hellas Ibiza”.

Øya har to havner. Den gamle Mykonos havn er, hvor passasjerferger ankommer og New Port of Tourlos er hvor cruiseskip hovedsakelig legger til. Det er fergeforbindelser fra Mykonos til Piræus og Rafina på det greske fastlandet og de andre øyene i Kykladene, Dodekanesene og Kreta.


Santorini (Thira) Guide

Den greske øya Santorini eller Thira som den egentlig heter ligger sør i Egeerhavet rundt 200 km sørøst for det greske fastlandet. Øya er en del av Kykladene og har blitt formet av vulkanen som er i området. En populær severdighet på øya er ‘calera’ krateret som er fylt av vatn og er omkranset av en vegg av fargerike klipper som det ligger små hus på. Øya er også kjent for de vakre strendene, den travle havnen, arkeologiske funn og verdens vakreste solnedgang som kan best ses fra landsbyen Oja helt nord på tippen av øya.
Strendene på Santorini er dekt med vulkansk sand, som gjør at stranda blir ganske varm om sommeren, og nytes best på en solseng eller et håndkle. De beste strendene finner du øst langs kyststripen og den mest populære stranden er i Perisa. Andre strender er Perivolos Beach, som også er nydelig og Red Beach som ligger ved siden av gamle Akrotiri.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.