Limnos til Thessaloniki Ferge

Limnos Thessaloniki fergeruten knytter De Egeiske Øyer med Hellas. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Hellenic Seaways. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 35 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Limnos Thessaloniki fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Limnos - Thessaloniki Fergeselskaper

  • Hellenic Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 5 t 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Limnos Thessaloniki priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Limnos Thessaloniki ruten er for en bil og 1 passasjer.

Thessaloniki Guide

Den greske byen Thessaloniki ligger i det nordlige Hellas og er landets nest største by etter Athen, den greske hovedstaden. Byen er også kjent som Salonica og har fremragende shopping, fine restauranter, et livlig natteliv, gode museer og et godt utvalg av konserter og andre arrangementer, særlig om sommeren. Populære attraksjoner i byen inkluderer det historiske White Tower, de bysantinske bymurene, tradisjonell gresk arkitektur og dens maleriske havnefront som har kaféer og butikker.

Selv om Thessaloniki er en arkeologisk by med en rekke gamle steder, har den også deilige sandstrender, som ofte omfatter et godt utvalg av vannsport.