Limnos
Kavala
Ferger til Hellas
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Limnos til Kavala Ferge

Limnos Kavala fergeruten knytter De Egeiske Øyer med Hellas og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Hellenic Seaways seiler opp til 4 ganger Uke, SeaJets 4 ganger Uke & Aegean Sea Lines servicen er tilgjengelig opp til 2 ganger Uke.

Det er 10 Uke overfarter på Limnos Kavala overfarten mellom De Egeiske Øyer og Hellas og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Limnos til Kavala Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra De Egeiske Øyer til Hellas
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Limnos til Kavala?

Fergetiden fra Limnos til Kavala er omtrent 4h 20m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Limnos og Kavala?

Det er 3 populære fergeoperatører for Limnos til Kavala. Disse er
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Limnos til Kavala?

Bestill ferger fra Limnos til Kavala gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Hva er avstanden fra Limnos til Kavala?

Avstanden mellom Limnos til Kavala er omtrent 69 nautiske mil.

Limnos Kavala Ferge anmeldelser

  • "Nissos Mykonos til Samos"

    Nissos Mykonos er det eneste skipet av kvalitet, som seiler mellom Athen og Samos: unngå alle andre – de simpelthen ekle! Første klasse området var godt – bare ødelagt av skrikende barn. Det bør bli gjort noe med det. Toalettene var okay – men rensligheten bør forbedres. Samlet sett vil jeg sterkt anbefale å bruke dette skipet.

    'Nissos Mykonos' travelled on Nissos Mykonos

    Les mer Les mindre

Limnos Guide

Den greske øya Lemnos er den åttende største øya i Hellas og ligger i Egeerhavet. Øyas største byer er Myrina på vestkysten og Moudros på østkysten. Myrina er øyas hovedstad og havn, og har vakre, tradisjonelle smug, gamle steiner pale, en strandpromenade og et slott, som har utsyn over byen. Slottet er plassert på en bratt, steinet halv på en fjellskråning, hvor besøkende ofte kan se små hjorter. Det er mange ting å se og lage på øya.

Det er fergeforbindelser fra Myrina til øyene Agios Efstratios, Lesvos og Samothrake (bare om sommeren) og til fastlandet via havnene Piræus og Lavrio (Athenområdet), Thessaloniki og Kavala.


Kavala Guide

Den greske byen Kavala er hovedstaden og hovedhavnen i Kavala-regionen og er bygget på skråningene av Mount Symvolo, og betraktes som en av de mest maleriske byene i Hellas. Ved å analysere de arkeologiske gjenstandene funnet, er byen i stand til å føre tilbake historien sin til forhistorisk tid. Byens opprinnelige sentrum var begrenset til Panagia distrikt som har vært bebodd siden det 7. århundret f.kr. I begynnelsen av det 16. århundret utvidet byen seg og klarte å fastholde sine nye grenser inntil 1870, selv om byen som ses i dag, bare riktig begynte å forme seg etter 1928,

Byens formuer var en stor del av resultatet av dens viktige plassering, havnen dens og dens naturlige forsvar på halvøya, hvor den gamle byen ble bygget. Besøkender vil se byens neo-klassiske palé og store tobakk lagre, når de går rundt i byen.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi og Mytilene.


Limnos til Kavala Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 20/05/2024 og 26.05.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
SeaJets 01:15 05:45 4 timer 30 minutter Sol
SeaJets 08:15 12:30 4 timer 15 minutter onsdag, Fri
Hellenic Seaways 14:45 18:00 3 timer 15 minutter Torsdag

Onboard the ferries

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.