Limnos til Kavala Ferge

Limnos Kavala fergeruten knytter De Egeiske Øyer med Hellas og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 4 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 15 minutter mens Blue Star Ferries servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t.

Det er 7 Uke overfarter på Limnos Kavala ruten mellom De Egeiske Øyer og Hellas. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Limnos - Kavala Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 4 Ukentlige Avganger 4 t 15 min
    • Få pris
  • Blue Star Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 4 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Limnos Kavala priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Limnos Kavala ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kavala Guide

Den greske byen Kavala er hovedstaden og hovedhavnen i Kavala-regionen og er bygget på skråningene av Mount Symvolo, og betraktes som en av de mest maleriske byene i Hellas. Ved å analysere de arkeologiske gjenstandene funnet, er byen i stand til å føre tilbake historien sin til forhistorisk tid. Byens opprinnelige sentrum var begrenset til Panagia distrikt som har vært bebodd siden det 7. århundret f.kr. I begynnelsen av det 16. århundret utvidet byen seg og klarte å fastholde sine nye grenser inntil 1870, selv om byen som ses i dag, bare riktig begynte å forme seg etter 1928,

Byens formuer var en stor del av resultatet av dens viktige plassering, havnen dens og dens naturlige forsvar på halvøya, hvor den gamle byen ble bygget. Besøkender vil se byens neo-klassiske palé og store tobakk lagre, når de går rundt i byen.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi og Mytilene.