Limnos til Kavala Ferge

Limnos Kavala fergeruten knytter De Egeiske Øyer med Hellas. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Hellenic Seaways. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 5 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Limnos Kavala fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Limnos - Kavala Fergeselskaper

  • Hellenic Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 3 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Limnos Kavala priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Limnos Kavala ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kavala Guide

Den greske byen Kavala er hovedstaden og hovedhavnen i Kavala-regionen og er bygget på skråningene av Mount Symvolo, og betraktes som en av de mest maleriske byene i Hellas. Ved å analysere de arkeologiske gjenstandene funnet, er byen i stand til å føre tilbake historien sin til forhistorisk tid. Byens opprinnelige sentrum var begrenset til Panagia distrikt som har vært bebodd siden det 7. århundret f.kr. I begynnelsen av det 16. århundret utvidet byen seg og klarte å fastholde sine nye grenser inntil 1870, selv om byen som ses i dag, bare riktig begynte å forme seg etter 1928,

Byens formuer var en stor del av resultatet av dens viktige plassering, havnen dens og dens naturlige forsvar på halvøya, hvor den gamle byen ble bygget. Besøkender vil se byens neo-klassiske palé og store tobakk lagre, når de går rundt i byen.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi og Mytilene.