Naxos til Milos Ferge

Naxos Milos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Sea Jets seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 35 minutter mens Hellenic Seaways servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 5 t 55 min.

Det er 9 Uke overfarter på Naxos Milos ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Naxos - Milos Fergeselskaper

  • Sea Jets
    • 7 Ukentlige Avganger 3 t 35 min
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 5 t 55 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Naxos Milos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Naxos Milos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Naxos Guide

Den greske øya Naxos er del av Kykladene som ligger i Egeerhavet. Naxos by, eller Chora, er øyas største by og hovedstad, og ligger på øyas vestkyst, og er også hjemsted til en av de største havner i Egeerhavet. Byen er populær blant turister, og som følge herav, er det mange bar, restrauranter og kafeer.

Øya er kjent for sin mat og producering av Naxian poteter, vin, kittron sprit produksjoner og den populære osten Graciera. Det er mange restauranter på øya som serverer lokale varer til de mange turistene.

Det er fergeforbindelser mellom Naxos og Piræus og de andre øyene i Kykladene.

Milos Guide

Milos er en gresk øy som er den mest vestlige øya i Kykladene og er kjent som stedet, hvor statuen av Venus, eller Afrodite, ble oppdaget, selv om statuen nå er utstilt på Louvre-museet i Paris. Øya har omkring 5000 innbyggere som bor i syv små landsbyer spredt rundt på øya. I motsetning til mange av sine kykladiske navoer, er turisme relativt ny på Milos, og turister besøker nå for å nyte øyas naturlige landskap, som er av vulkansk opprinnelse.

Øya er forbundet til Pireus havn, de andre kykladiske øyene, Dodekanesene og Kreta med ferge. Det er to havner på Milos. Hovedhavnen er i Adamas og den annen er i Apollonia som knytter øya med øyene Kimoslos og Glaronissia.