Agios Konstantinos til Skiathos Ferge

Agios Konstantinos Skiathos fergeruten knytter Hellas med Sporadene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Anes Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 50 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Agios Konstantinos Skiathos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Agios Konstantinos - Skiathos Fergeselskaper

  • Anes Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 3 t 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Agios Konstantinos Skiathos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Agios Konstantinos Skiathos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Agios Konstantinos Guide

Agios Konstantinos er en by og kommune i Phthiotida, Hellas. Byen har en havn med regelmessige fergeforbindelser til øyene Skiathos, Skopelos og Alonnisos.

Øya er for det meste fjellrik og dekket av et teppe trær. Agios Konstantinos ligger 168 km nordvest for Athen og er en liten kystby med en befolkning på ca. 2000. Byen har itviklet seg gjennom årene til en handelsby og et turistmål, dels på grunn av havnen sin. Gjester kan nyte å slappe av på stranden og vandre gjennom gatene.

Skiathos Guide

Den greske øya Skiathos ligger i Egeerhavet og er ca. 12 km lang og 6 km bred, med et samlet areal på ca. 50 m2. Øya er del av Sporadene, og er øygruppens minst bebodd øy, med størstedelen av befolkningen plassert omkring den sørlige kysten. På denne delen av øya er brettene generelt mye mildere enn på den barske nordlige delen av øya. Mye av øyas indre er dekket av furuskog og er en hel del grønnere enn de fleste andre øyene i Middelhavet. Øyas størsye byer er Skiathos og Koykounaries. Øyas historie kan spores tilbake til oltiden.

Det er fergeforbindelser fra Skiathos til Thessaloniki, de andre øyene i Sporadene, Kykladene og Kreta.