Agios Konstantinos
Skiathos
Ferger til Sporadene
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Agios Konstantinos til Skiathos Ferge

Agios Konstantinos Skiathos fergeruten knytter Hellas med Sporadene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Anes Ferries seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 50 minutter mens Magic Sea Ferries servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 timer 20 minutter.

Det er 13 Uke overfarter på Agios Konstantinos Skiathos ruten mellom Hellas og Sporadene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Agios Konstantinos til Skiathos Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Hellas til Sporadene
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Agios Konstantinos til Skiathos?

Fergetiden fra Agios Konstantinos til Skiathos er omtrent 3h 05m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Agios Konstantinos og Skiathos?

Det er 2 populære fergeoperatører for Agios Konstantinos til Skiathos. Disse er
  • Anes Ferries
  • Magic Sea Ferries

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Agios Konstantinos til Skiathos?

Bestill ferger fra Agios Konstantinos til Skiathos gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Agios Konstantinos Guide

Agios Konstantinos er en by og kommune i Phthiotida, Hellas. Byen har en havn med regelmessige fergeforbindelser til øyene Skiathos, Skopelos og Alonnisos.

Øya er for det meste fjellrik og dekket av et teppe trær. Agios Konstantinos ligger 168 km nordvest for Athen og er en liten kystby med en befolkning på ca. 2000. Byen har itviklet seg gjennom årene til en handelsby og et turistmål, dels på grunn av havnen sin. Gjester kan nyte å slappe av på stranden og vandre gjennom gatene.


Skiathos Guide

Den greske øya Skiathos ligger i Egeerhavet og er ca. 12 km lang og 6 km bred, med et samlet areal på ca. 50 m2. Øya er del av Sporadene, og er øygruppens minst bebodd øy, med størstedelen av befolkningen plassert omkring den sørlige kysten. På denne delen av øya er brettene generelt mye mildere enn på den barske nordlige delen av øya. Mye av øyas indre er dekket av furuskog og er en hel del grønnere enn de fleste andre øyene i Middelhavet. Øyas størsye byer er Skiathos og Koykounaries. Øyas historie kan spores tilbake til oltiden.

Det er fergeforbindelser fra Skiathos til Thessaloniki, de andre øyene i Sporadene, Kykladene og Kreta.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.