Koufonissi til Mykonos Ferge

Koufonissi Mykonos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Cyclades Fast Ferries seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 55 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 30 min.

Det er 14 Uke overfarter på Koufonissi Mykonos ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Koufonissi - Mykonos Fergeselskaper

  • Cyclades Fast Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 2 t 55 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 30 min
    • Få pris

Koufonissi Guide

Den greske øya Koufonisia ligger i Kykladene i Naxos kommune. Øya ligger sørøst for øya Naxos og vest for øya Amorgos. Koufonisia består av tre forskjellige øyer; Kato og Pan Koufonisia og Keros som er ubebodd og et beskyttet arkeologisk område. Gjenstander funnet på Keros i det 20. århundret, inkluderer en lang rekke kunstverker. Kato Koufonisia er også ubebodd og ligger ved siden av Pano Koufonisia, Shoinousa og Kero. Pano Koufonisia er den minste og tettest befolket øya i den kykladiske øygruppen. Den lille kirken Panagia som er bygget over gamle ruiner, er kanskje det mest populære synet på øya. Øyas havn brukes hovedsakelig av turistbåter og fiskefartøyer. Besøkende til øya møtes av en hvit vindmølle, som er plassert på den østlige side av havnen. Hovedbyen på æya er Chora, som ligger på den sørvestlige kysten og mange hus av typisk kykladisk arkitektur.

Mykonos Guide

Den greske øya Mykonos er en av Kykladene og er berømt for sin unike glamour og typiske greske personlighet. Øyas hovedstad er Mykonos by, eller Hora, som er senteret for øyas turistindustri. I byen vil besøkender finne den sjarmernede gamle fergehavna, de mange tavernaene, som ligger langs kysten, museer, dyre butikker og typiske greske hvitkalkede hus, særlig i Lille Venezia kvartert. Tross alt det Mykonos by har å by på, er øyas største attraksjon for besøkender nok de mange strendene, som har gylden sand.

Det er to havner på øya. Den gamle Mykonos havn, hvor alle passasjerferger ankommer og New Port of Tourlos, som brukes mest av cruiseskip. Det er ferger fra Mykonos til Pireus og Rafina på det greske fastlandet og de andre kykladiske øyene, Dodekanesene og Kreta.