Syros til Pireus Ferge

Syros Pireus fergeruten knytter Kykladene med Athen og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 10 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 30 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 10 min.

Det er 17 Uke overfarter på Syros Pireus ruten mellom Kykladene og Athen. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Syros - Pireus Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 10 Ukentlige Avganger 3 t 30 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 7 Ukentlige Avganger 2 t 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Syros Pireus priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Syros Pireus ruten er for en bil og 1 passasjer.

Syros Guide

Den greske øya Syros er del av Kykladene og ligger i Egeerhavet, omkring 145 km sørøst for Athen, den greske hovedstaden. Øyas historie går tilbake til omkring det 3. årtusenet f.kr. Gjenstander gravd ut på øya viser at det må ha vært et metallarbeid laboratorium på øya, som menes å ha hatt er forretningsforhold til Lilleasia. Under det 6. århundret f.kr. ble øya okkupert av samene, og mange av beboene dens flyttet.

Utover øyas skjønnhet, har den et blomstrende kulturliv og en kjærlighet til kunst. Turister bør ta seg tid til å besøkes øyas museer og gallerier, samt spasere gjennom de vakre landsbyens gater.

Det er fergeforbindelser fra øyas havn til Rafina og Piræus, Kykladene, Dodekanesene, Kreta, Thessaloniki og Skiathos.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden, Havnen er et hovedpunkt for fergenettverket i Egeerhavet. Pireus blir ofte sett på som en av forstedene til Athen som ligger 12 km unna, men har bystatus.
Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner fine restauranter, kafeer og barer. En festival som er populær i Pireus er filmfestivalen ‘ The Ecocinema International Film Festival’ som blir holdt hvert år i februar. Denne festivalen holder til i bykvarteret i kinoene Atticon Cinema og Cineac Cinema. Sjøfronten er full av restauranter, barer og nattklubber som ble opppusset til OL i Athen, og de laget til og med en promenade så du kan se murene fra middelalderen. Dette minner folk på den interessante fortiden til byen og ting som har vært.