Syros til Lavrio Ferge

Syros Lavrio fergeruten knytter Kykladene med Athen og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 35 minutter mens Blue Star Ferries servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 5 t 5 min.

Det er 3 Uke overfarter på Syros Lavrio ruten mellom Kykladene og Athen. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Syros - Lavrio Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 2 t 35 min
    • Få pris
  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 5 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Syros Lavrio priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Syros Lavrio ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Syros Guide

Den greske øya Syros er del av Kykladene og ligger i Egeerhavet, omkring 145 km sørøst for Athen, den greske hovedstaden. Øyas historie går tilbake til omkring det 3. årtusenet f.kr. Gjenstander gravd ut på øya viser at det må ha vært et metallarbeid laboratorium på øya, som menes å ha hatt er forretningsforhold til Lilleasia. Under det 6. århundret f.kr. ble øya okkupert av samene, og mange av beboene dens flyttet.

Utover øyas skjønnhet, har den et blomstrende kulturliv og en kjærlighet til kunst. Turister bør ta seg tid til å besøkes øyas museer og gallerier, samt spasere gjennom de vakre landsbyens gater.

Det er fergeforbindelser fra øyas havn til Rafina og Piræus, Kykladene, Dodekanesene, Kreta, Thessaloniki og Skiathos.

Lavrio Guide

Lavrio er ikke så populær blant reisende, da byen ikke nevnes særlig mye i reisebøker om Hellas. Dette er overraskende, særlig tatt i betrakning av at byen er hjemstedet for det eldeste og største antikke amfiteratret i landet og til et enormt hull som er interessant for dem som nyter uforklarlige fenomener. I oldtiden var byen kjent for sin gruvedrift og industri. Det er også sølvgruver i byen som kan dateres tilbake til forhistorisk tid.

Selv om byens havn er mindre viktig enn Pireus, spiller den fremdeles en viktig rolle i utviklingen av regionen. Havnen velkommer passasjerferger, kommersielle ferger, fiskebåter og lystbåter, og er den perfekte avgangshavn for ferger til Kykladene og øyer i det østlige Egeerhavet.