Ios til Naxos Ferge

Ios Naxos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 8 ganger Uke, SeaJets 10 ganger Uke & Golden Star Ferries servicen er tilgjengelig opp til 7 ganger Uke.

Det er 25 Uke overfarter på Ios Naxos overfarten mellom Kykladene og Kykladene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Ios - Naxos Fergeselskaper

 • Blue Star Ferries
  • 8 Ukentlige Avganger 1 time 10 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 10 Ukentlige Avganger 40 min
  • Få pris
 • Golden Star Ferries
  • 7 Ukentlige Avganger 50 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Ios Naxos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ios Naxos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ios Guide

Den greske øya Ios er del af Kykladene og ligger midt mellom øya Naxos og øya Santorini. Øyas terreng er preget av bretter og klipper som fører ned til havet på de fleste sidene av øya. Beliggende på den nordlige vestkysten er øyas havn som bare er en kort avstand fra landsbyen Chora. Turen mellom Chora og havnen kan tas på fots på ca. 15 minutter. Landsbyen er preget av smale stier og gater, hvorav de fleste nå er blitt overtatt av bar, restauranter, butikker og natklubber.

Det er fergeforbindelser mellom Ios og Piræus og Rafina med en seiltid på mellom 4½ timer og 8 timer, avhengig av fergen og reisemålet. I sommermånedene er Ios også knyttet til de andre øyene i Kykladene.

Naxos Guide

Naxos er en gresk øy som ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Øya har en rik og interessant historie og har vært styrt av en rekke forskjellige sivilisasjoner i løpet av historien, inkludert bysantinere, frankere og venetianere, som alle har sett preget sitt på øya. Øya er selvforsynt og har en blomstrende landbruksøkonomi takket være det fruktbare terrenget. Det dyrkes både oliven og druer på øya.
Bortsett fra de fine strendene er det venetianske slottet Kastro et populært turistmål.Om du liker å ta på deg turskoene er det mange muligheter for å gå tur i fjella, og følge de mange løypene som er rundt om på øya. Havnen til Naxos ligger i Chora, og fra her kan du reise til Piraeus ( Athen ) og andre øyer i Kykladene.