Volos til Alonissos Ferge

Volos Alonissos fergeruten knytter Hellas med Sporadene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 7 ganger Uke, Blue Star Ferries 14 ganger Uke & Aegean Flying Dolphins servicen er tilgjengelig opp til 6 ganger Uke.

Det er 27 Uke overfarter på Volos Alonissos overfarten mellom Hellas og Sporadene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Volos - Alonissos Fergeselskaper

 • SeaJets
  • 7 Ukentlige Avganger 4 t 5 min
  • Få pris
 • Blue Star Ferries
  • 14 Ukentlige Avganger 3 t 15 min
  • Få pris
 • Aegean Flying Dolphins
  • 6 Ukentlige Avganger 3 t 5 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Volos Alonissos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Volos Alonissos ruten er for en bil og 1 passasjer.

Volos Guide

Den greske byen og havn Volos ligger i Thessalia, Hellas og er omkring 325 km nord for Athen og 215 km sør for Thessaloniki. Byens havn er regionens eneste adgang til havet og byen er hovedstad i Magnesia Region. Volos havn er en av de nyeste havnene i Hellas med mange bygninger, som ble bygget etter 1955, da et jordskjelv ødela mye av det som var før. Thessalien Universitet er beliggende i byen, som også er senter for produksjon, service og turisme i regionen. Byen spilte en viktig rolle i De Olympiske Leke i 2004.

Volos betrakes som en av de vakreste byene i Hellas og dens lange historie kan ses i bygningene dens. De mange boligene, kommunale bygninger, museer, tidligere industrielle bygninger og kirker er alle sammen med til å gjøre Volos til et sted som er verdt å besøke.

Det er fergeforbindelser fra Volos havn til Skiathos, Alonissos, Glossa og Skopelos.

Alonissos Guide

Den greske øya Alonnisos ligger i Egeerhavet og er del av Sporadene, sammen med Skopelos og Skiathos. Skopelos ligger bare 3 km øst for Alonnisos. Det er den mest avsidesliggende av øygruppen og hjemsted for National Marine Park, som er et paradis for sjeldne fugler, delfiner og middelhavsmunkesel, Alonnisos er omgitt av små øyer som er spredt rundt omkring i skjærgården. Det er den perfekt ø for besøkender som er etter ro pg avslappende spaserture gjennom furuskoger, olivenlunder og fruktplantasjer.

Besøkender som ankommer med ferge vil bli møtt av den marleriske havnen og æyas hovedstad Patitiri. Øyas hovedstad er Hora, og her kan man nyte en deilig utsikt over havet, steinhus med vakre små gårdshager, smale smug og en rekke kirker som fanger ånden av en typisk gresk øy by.

Fra havnen er det fergeforbindelser til Volos, Agios Konstantinos og Thessaloniki, Skiathos, Skopelos og Skyros.