Agios Efstratios til Lavrio Ferge

Agios Efstratios Lavrio fergeruten knytter De Egeiske Øyer med Athen. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, SeaJets. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 7 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Agios Efstratios Lavrio fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Agios Efstratios - Lavrio Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 2 Ukentlige Avganger 7 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Agios Efstratios Lavrio priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Agios Efstratios Lavrio ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Agios Efstratios Guide

Limnos, noen ganger kjent som Lemnos, er en gresk øy i Det Egeisk Hav. De tre hovedbyene på øya er Myrina på vestkysten og Moudros på den østlige bredden av en stor bukt midt på øya. Myrina er øyas hovedstad og er en by, som er kjent for sine vakre, tradisjonelle brosteinsbelagte smug, promenaden ved havet og sitt bysantinske slott. Det imponerende slottet som har utsikt over byen, ligger på en steinete og bratt halvøy. Det er mange ting å se og lage på øya. Det er Petrified Forest Nør Moudros, hvor man kan se forsteinede blader, frukt og palmetræer røtter som er omkring 20-22.000 år gamle. Det er også en forhistorisk arv av Poliochni, som menes å være den eldste neolittiske byen i Europa.

Det er fergeforbindelser fra Myrina til øyene Agios Efstratios, Lesvos og Samothrace, Piræus og Lavrio.

Lavrio Guide

Lavrio er ikke så populær blant reisende, da byen ikke nevnes særlig mye i reisebøker om Hellas. Dette er overraskende, særlig tatt i betrakning av at byen er hjemstedet for det eldeste og største antikke amfiteratret i landet og til et enormt hull som er interessant for dem som nyter uforklarlige fenomener. I oldtiden var byen kjent for sin gruvedrift og industri. Det er også sølvgruver i byen som kan dateres tilbake til forhistorisk tid.

Selv om byens havn er mindre viktig enn Pireus, spiller den fremdeles en viktig rolle i utviklingen av regionen. Havnen velkommer passasjerferger, kommersielle ferger, fiskebåter og lystbåter, og er den perfekte avgangshavn for ferger til Kykladene og øyer i det østlige Egeerhavet.