Iraklia til Koufonissi Ferge

Iraklia Koufonissi fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time mens SeaJets servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 25 min.

Det er 4 Uke overfarter på Iraklia Koufonissi ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Iraklia - Koufonissi Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 1 time
    • Få pris
  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Iraklia Koufonissi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Iraklia Koufonissi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Iraklia Guide

Den lille greske øya Iraklia er del av Kykladene og ligger i Egeerhavet, mellom øya Naxos og Ios. Øya har mange gjenstander som det bekrefter gamle bosetninger og graver.

Agios Georgis er øyas havn, hvorfra det er ferger til Piræus med en seiltid på mellom 8 og 10 timer, avhengig av ruten. Det er også fergeforbindelser til de andre øyene i Kykladene og til Naxos og Amorgos.

Koufonissi Guide

Den greske øya Koufonisia ligger øst for øya Naxos og vest for øya Amorgos, og består av to holme, Pano Koufonisi og Kato Koufonisi. De to holme er atskilt av et smug som er omkring 200 meter bredt, og øyas navn kommer fra det greske ordet for ”hule øy”, som er en henvisning til de to store hulene, som fikk pirater til å tro at øya var hul, når de så den fra havet.

Pano Koufonisi er den eneste bebodd av de to holme er et populært reisemål for besøkender, som ønsker å slappe av på øyas gyldne strender eller svømme i det krystallklare vannet.