Paros til Schinoussa Ferge

Paros Schinoussa fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 35 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 35 min.

Det er 4 Uke overfarter på Paros Schinoussa ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Paros - Schinoussa Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 2 t 35 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 1 time 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Paros Schinoussa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Paros Schinoussa ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Paros Guide

Den greske øya Paros ligger i Egeerhavet og er en del av Kykladene. Øya ligger vest for øya Naxos og 160 km sørøst for havnen i Pireus. Paros er historisk kjent for sin fine hvite marmor. Rundt om på øya kan du finne marmorgruver og steinbrudd, men de er ikke i drift lenger. I dag er øyas viktigste inntektskilde turisme. Hovedstaden, Parikia, er en typisk vakker kykladisk landsby med hvitkalkede hus og neo-klassiske herregårder. På toppen av fjellsiden midt i byen kan du se et gammelt venetiansk slott fra 1200-tallet. Fra slottet kan du få en storslått utsikt utover byen og området rundt. Andre attraksjoner er kirken Panayia Ekatontapyliani som er fra ca. år 326.
Havnen ligger også i Parikia, og herfra er det fergeforbindelser til Pireus og de andre øyene i Kykladene.

Schinoussa Guide

Den greske øya Schinpussa er en liten og fjerntliggende øy i Egeerhavet. Den ligger sør for øya Naxos og er en del av de små kykladene, sammen med Koufonissia, Donoussa og Iraklia. Øyas terreng består av et vilt landskap og isloerte strender, som er perfekte for besøkender som søker fred og ro. Øya har ikke ret mange turistfasiliteter, men dem den har, synes å være tilstrekkelig.

Øya er lett tilgjengelig fra Naxos, noe som gjør den til et perfekt reisemål for dagsturer. Et populært sted på øya er kirken Panagia Akathi i Chora, som er øyas viktigste kirke.