Karlovassi til Mykonos Ferge

Karlovassi Mykonos fergeruten knytter Samos med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 20 minutter mens Hellenic Seaways servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 20 min.

Det er 7 Uke overfarter på Karlovassi Mykonos ruten mellom Samos og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Karlovassi - Mykonos Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 2 Ukentlige Avganger 4 t 20 min
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 5 Ukentlige Avganger 3 t 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Karlovassi Mykonos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Karlovassi Mykonos ruten er for en bil og 1 passasjer.

Karlovassi Guide

Den greske byen Karlovassi ligger på øya Samos, som ligger i det nordlige egeiske havet. Byen ligger på den nordlige siden av øya, og har en lang historie av erhver og kultur. Faktisk var byen for sitt garveri og tobakk industri inntil det 20. århundret. Byens Tannery Museum inneholder skjermer som viser byens lange historie i garveri som daterer tilbake til oldtiden. På skjermene vil besøkende se de verktøyene og metoder som ble brukt. Hvis man er interesseret i arkitektur, har byen mange neo-klassiske palé, som kan ses sammen med restene av de store steiner fabrikker på ”Ormos”.

Fra havnen er det fergeforbindelser til andre øyer og til det greske fastlandet. Reisemål inkluderer Piræus, Chios, Fournoi, Agious, Kirikos, Evdilos, Syros og Kavala.

Mykonos Guide

Den greske øya Mykonos er en av Kykladene og er berømt for sin unike glamour og typiske greske personlighet. Øyas hovedstad er Mykonos by, eller Hora, som er senteret for øyas turistindustri. I byen vil besøkender finne den sjarmernede gamle fergehavna, de mange tavernaene, som ligger langs kysten, museer, dyre butikker og typiske greske hvitkalkede hus, særlig i Lille Venezia kvartert. Tross alt det Mykonos by har å by på, er øyas største attraksjon for besøkender nok de mange strendene, som har gylden sand.

Det er to havner på øya. Den gamle Mykonos havn, hvor alle passasjerferger ankommer og New Port of Tourlos, som brukes mest av cruiseskip. Det er ferger fra Mykonos til Pireus og Rafina på det greske fastlandet og de andre kykladiske øyene, Dodekanesene og Kreta.