Alonissos til Thessaloniki Ferge

Alonissos Thessaloniki fergeruten knytter Sporadene med Hellas. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, SeaJets. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 25 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Alonissos Thessaloniki fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Alonissos - Thessaloniki Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 4 Ukentlige Avganger 4 t 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Alonissos Thessaloniki priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Alonissos Thessaloniki ruten er for en bil og 1 passasjer.

Alonissos Guide

Den greske øya Alonnisos er del av Sporadene, som ligger i Det Egeisk Hav. De andre øyenei øygruppen er Skiathos og Skopelos. Øyas største landsby, også kalt Alonnisos, ligger på den sørlige del av øya og er kjent lokal som Chora. Bukten i den sørlige enden av øya kalles også Alonnisos.

Øyas hovedhavn er Patitiri, som er beliggende på den sørøstlige kysten. Herfra er det fergeforbindelser til Volos, Agios Konstantinos og Thessaloniki på fastlandet. Det er også fergeforbindelser til øyene Skiathos, Skopelos og Skyros.

Thessaloniki Guide

Den greske byen Thessaloniki ligger i det nordlige Hellas og er landets nest største by etter Athen, den greske hovedstaden. Byen er også kjent som Salonica og har fremragende shopping, fine restauranter, et livlig natteliv, gode museer og et godt utvalg av konserter og andre arrangementer, særlig om sommeren. Populære attraksjoner i byen inkluderer det historiske White Tower, de bysantinske bymurene, tradisjonell gresk arkitektur og dens maleriske havnefront som har kaféer og butikker.

Selv om Thessaloniki er en arkeologisk by med en rekke gamle steder, har den også deilige sandstrender, som ofte omfatter et godt utvalg av vannsport.