Heraklion til Milos Ferge

Heraklion Milos fergeruten knytter Kreta med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Minoan Lines seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 45 minutter mens Anek Lines servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 11 t 5 min.

Det er 3 Uke overfarter på Heraklion Milos ruten mellom Kreta og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Heraklion - Milos Fergeselskaper

  • Minoan Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 4 t 45 min
    • Få pris
  • Anek Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 11 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Heraklion Milos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Heraklion Milos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Heraklion Guide

Den greske Heraklion er hovedstaden og den største byen på øya Kreta. Knossos er en populær turist attraksjon, og ligger ca. 5 km fra Heraklion. Dette viktige arkeologiske området var Palace of King Minos og hjem til Minotaurus, hvis man tror på legenden. Slottet ble bygget over restene av en tidligere bosetning fra steinalderen.

En viktig attraksjon i selve byen er det arkeologiske museum, som ligger på det ene hjørnet av den sentrale Eleftherias Square, i et ombygget kraftwerft. Museet innsamler og viser mange gjenstander fra Knossos, Archanes, Phaestos, Zakro og mange andre arkeologiske steder på øya. Museets samling spenner over flere tusen år og omfatter Phaestos disk, klassiske hellenske og romerske skulpturer, freskoer, juveler, veggmalerier og keramikk.

Heraklion havn er viktig for både passasjertrafikk og frakt. Herfra er det fergeforbindelser til Santorini, Los, Paros, Mykonos og Rhodos. Det er også daglige avganger til Piræus på fastlandet.

Milos Guide

Milos er en gresk øy som er den mest vestlige øya i Kykladene og er kjent som stedet, hvor statuen av Venus, eller Afrodite, ble oppdaget, selv om statuen nå er utstilt på Louvre-museet i Paris. Øya har omkring 5000 innbyggere som bor i syv små landsbyer spredt rundt på øya. I motsetning til mange av sine kykladiske navoer, er turisme relativt ny på Milos, og turister besøker nå for å nyte øyas naturlige landskap, som er av vulkansk opprinnelse.

Øya er forbundet til Pireus havn, de andre kykladiske øyene, Dodekanesene og Kreta med ferge. Det er to havner på Milos. Hovedhavnen er i Adamas og den annen er i Apollonia som knytter øya med øyene Kimoslos og Glaronissia.