Sitia til Milos Ferge

Sitia Milos fergeruten knytter Kreta med Kykladene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Anek Lines. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 15 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Sitia Milos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Sitia - Milos Fergeselskaper

  • Anek Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 15 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Sitia Milos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Sitia Milos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sitia Guide

Havnebyen Sitia ligger på den greske øya Kreta i Egeerhavet. Sitia ligger øst for Agios Nikolaos og nordøst for Lerapetra. Byen er generelt ikke besøkt så mye av turister og er ikke særlig velutviklet.

Havnen i Sitia knytter Sitia og det østlige Kreta med andre greske øyer, samt havnen i Piræus. Byen har også en marina som kan romme mindre fiskerbåter og lystbåter.

Milos Guide

Milos er en gresk øy som er den mest vestlige øya i Kykladene og er kjent som stedet, hvor statuen av Venus, eller Afrodite, ble oppdaget, selv om statuen nå er utstilt på Louvre-museet i Paris. Øya har omkring 5000 innbyggere som bor i syv små landsbyer spredt rundt på øya. I motsetning til mange av sine kykladiske navoer, er turisme relativt ny på Milos, og turister besøker nå for å nyte øyas naturlige landskap, som er av vulkansk opprinnelse.

Øya er forbundet til Pireus havn, de andre kykladiske øyene, Dodekanesene og Kreta med ferge. Det er to havner på Milos. Hovedhavnen er i Adamas og den annen er i Apollonia som knytter øya med øyene Kimoslos og Glaronissia.