Mantoudi til Alonissos Ferge

Mantoudi Alonissos fergeruten knytter Hellas med Sporadene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 40 Minutter mens Anes Ferries servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 15 min.

Det er 9 Uke overfarter på Mantoudi Alonissos ruten mellom Hellas og Sporadene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Mantoudi - Alonissos Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 2 Ukentlige Avganger 40 min
    • Få pris
  • Anes Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 2 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Mantoudi Alonissos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Mantoudi Alonissos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Alonissos Guide

Den greske øya Alonnisos ligger i Egeerhavet og er del av Sporadene, sammen med Skopelos og Skiathos. Skopelos ligger bare 3 km øst for Alonnisos. Det er den mest avsidesliggende av øygruppen og hjemsted for National Marine Park, som er et paradis for sjeldne fugler, delfiner og middelhavsmunkesel, Alonnisos er omgitt av små øyer som er spredt rundt omkring i skjærgården. Det er den perfekt ø for besøkender som er etter ro pg avslappende spaserture gjennom furuskoger, olivenlunder og fruktplantasjer.

Besøkender som ankommer med ferge vil bli møtt av den marleriske havnen og æyas hovedstad Patitiri. Øyas hovedstad er Hora, og her kan man nyte en deilig utsikt over havet, steinhus med vakre små gårdshager, smale smug og en rekke kirker som fanger ånden av en typisk gresk øy by.

Fra havnen er det fergeforbindelser til Volos, Agios Konstantinos og Thessaloniki, Skiathos, Skopelos og Skyros.