Glossa til Alonissos Ferge

Glossa Alonissos fergeruten knytter Skopelos Øy med Sporadene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 35 minutter mens Aegean Flying Dolphins servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 5 min.

Det er 14 Uke overfarter på Glossa Alonissos ruten mellom Skopelos Øy og Sporadene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Glossa - Alonissos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 35 min
    • Få pris
  • Aegean Flying Dolphins
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Glossa Alonissos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Glossa Alonissos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Alonissos Guide

Den greske øya Alonnisos ligger i Egeerhavet og er del av Sporadene, sammen med Skopelos og Skiathos. Skopelos ligger bare 3 km øst for Alonnisos. Det er den mest avsidesliggende av øygruppen og hjemsted for National Marine Park, som er et paradis for sjeldne fugler, delfiner og middelhavsmunkesel, Alonnisos er omgitt av små øyer som er spredt rundt omkring i skjærgården. Det er den perfekt ø for besøkender som er etter ro pg avslappende spaserture gjennom furuskoger, olivenlunder og fruktplantasjer.

Besøkender som ankommer med ferge vil bli møtt av den marleriske havnen og æyas hovedstad Patitiri. Øyas hovedstad er Hora, og her kan man nyte en deilig utsikt over havet, steinhus med vakre små gårdshager, smale smug og en rekke kirker som fanger ånden av en typisk gresk øy by.

Fra havnen er det fergeforbindelser til Volos, Agios Konstantinos og Thessaloniki, Skiathos, Skopelos og Skyros.