Chora til Volos Ferge

Chora Volos fergeruten knytter Skopelos Øy med Hellas og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Hellenic Seaways seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 15 minutter mens Aegean Flying Dolphins servicen seiler pop til 9 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 25 min.

Det er 12 Uke overfarter på Chora Volos ruten mellom Skopelos Øy og Hellas. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Chora - Volos Fergeselskaper

  • Hellenic Seaways
    • 3 Ukentlige Avganger 4 t 15 min
    • Få pris
  • Aegean Flying Dolphins
    • 9 Ukentlige Avganger 2 t 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Chora Volos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Chora Volos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Volos Guide

Den greske byen Volos er en ganske ny by, etter greske standarder, men ruiner funnet i byen og det omkringliggende området daterer tilbake til de tidligste bebodd dagene av Balkan halvøy. Den moderne byen ble grunnlagt i det 19. århundret, men mye av den ble ødelagt under et jordskjelv i 1955. Som følge herav ble de fleste bygningene i byen bygget etter 1955. Havnefront område har en rekke restauranter, kaféer og bar, og er et populært sted blant lokale og turister. En populær attraksjon er Volos arkeologiske museum, som inneholder gjenstander fra så langt tilbake som bronsealderen. I byen er også det kommunale museet i rådhuset, som inneholder arbeid av moderne greske kunstnere og St. Constantine Kirke, som er en vakker bygning fra det 20. århundret, som ligger for enden av promenaden. Det er også to arkeologiske utgravninger ikke langt ute for byen.