Glossa til Agios Konstantinos Ferge

Glossa Agios Konstantinos fergeruten knytter Skopelos Øy med Hellas. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Anes Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 50 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Glossa Agios Konstantinos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Glossa - Agios Konstantinos Fergeselskaper

  • Anes Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 4 t 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Glossa Agios Konstantinos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Glossa Agios Konstantinos ruten er for en bil og 1 passasjer.

Agios Konstantinos Guide

Byen Agios Konstantinos ligger i Fthiotis i Hellas. Fthiotis regionen omfatter de nordlige og sørlige kystene på Malia bukten. Regionen fortsetter også innenlands, langs dalen av elven Spercheios og mot sør dekker den de øverste delene av Cephissus Valley. Regionen har også flere fjellkjeder, som omfatter Othyrys i nordøst, Tymfristos i vest og Vardousia i sørvest, Oeta i sør og Kallidromo i sørøst.

Fthiotis var en regionen i det antikke Hellas og dekket et område som nå ligger i den nordlige delen av den nåværende regionen, og den sørlige delen av den nåværende Magnesiae region.

Byen har en havn med regelmessige fergeforbindelser til øyene Skiathos, Skopelos og Alonnisos.