Pireus til Koufonissi Ferge

Pireus Koufonissi fergeruten knytter Athen med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 10 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 5 Timer mens SeaJets servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t 30 min.

Det er 15 Uke overfarter på Pireus Koufonissi ruten mellom Athen og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Pireus - Koufonissi Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 10 Ukentlige Avganger 5 t
    • Få pris
  • SeaJets
    • 5 Ukentlige Avganger 4 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pireus Koufonissi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pireus Koufonissi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Pireus Guide

Havnebyen Pireus ligger i Hellas på Saroniabukta i Attika-regionen, og er en del av byområdet til Athen. Athen sentrum er bare 12 km unna. I Pireus sentrum er det som oftest trafikkork, og av den grunn er det mange turister som ikke besøker byen. Område har det som vanlige steder har; banker, offentlige bygg, fotgjengerområder og handlegater. Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner du fine restauranter, kafeer og barer.
Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden. Her holder også Hellas sine maritime selskap til og handelsflåten i landet. For ikke så lenge siden ble havneområdet oppusset. Nå finnes det en minibank, kontor for veksling av valuta, restauranter, kafeer, barer og reisebyråer som selger billetter til hurtigbåter. Fra denne havnen kan du reise til steder som Kreta, Kykladene, Dodekanesene, øst Hellas og nord og øst i Egeerhavet.

Koufonissi Guide

Den greske øya Koufonisia ligger øst for øya Naxos og vest for øya Amorgos, og består av to holme, Pano Koufonisi og Kato Koufonisi. De to holme er atskilt av et smug som er omkring 200 meter bredt, og øyas navn kommer fra det greske ordet for ”hule øy”, som er en henvisning til de to store hulene, som fikk pirater til å tro at øya var hul, når de så den fra havet.

Pano Koufonisi er den eneste bebodd av de to holme er et populært reisemål for besøkender, som ønsker å slappe av på øyas gyldne strender eller svømme i det krystallklare vannet.