Paros til Heraklion Ferge

Paros Heraklion fergeruten knytter Kykladene med Kreta og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Minoan Lines seiler opp til 3 ganger Uke, Cyclades Fast Ferries 4 ganger Uke & SeaJets servicen er tilgjengelig opp til 11 ganger Uke.

Det er 18 Uke overfarter på Paros Heraklion overfarten mellom Kykladene og Kreta og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Paros - Heraklion Fergeselskaper

 • Minoan Lines
  • 3 Ukentlige Avganger 4 t 30 min
  • Få pris
 • Cyclades Fast Ferries
  • 4 Ukentlige Avganger 4 t 10 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 11 Ukentlige Avganger 3 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Paros Heraklion priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Paros Heraklion ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Paros Guide

Den greske øya Paros ligger i Egeerhavet og er en del av Kykladene. Øya ligger vest for øya Naxos og 160 km sørøst for havnen i Pireus. Paros er historisk kjent for sin fine hvite marmor. Rundt om på øya kan du finne marmorgruver og steinbrudd, men de er ikke i drift lenger. I dag er øyas viktigste inntektskilde turisme. Hovedstaden, Parikia, er en typisk vakker kykladisk landsby med hvitkalkede hus og neo-klassiske herregårder. På toppen av fjellsiden midt i byen kan du se et gammelt venetiansk slott fra 1200-tallet. Fra slottet kan du få en storslått utsikt utover byen og området rundt. Andre attraksjoner er kirken Panayia Ekatontapyliani som er fra ca. år 326.
Havnen ligger også i Parikia, og herfra er det fergeforbindelser til Pireus og de andre øyene i Kykladene.

Heraklion Guide

Heraklion ligger på den greske øya Kreta, og er øyas største by og et hovedsenter i Hellas. Byen kan føre tilbake historien sin til det 9. århundret e.kr., da utviklingen dens begynte og senere kom den under innflytelse av araberne, venetianerne og osmannerene. Populære steder i byen inkluderer festningsmurerne, som hovedsakelig er grensene av den gamle byen. Disse ble først bygget av araberne og deretter forsterket av venetianerne. Fra de syv bastionene, er det bare Martinengo bastion som har overlevd til denne dagen, og er, hvor besøkender finner graven av den berømte forfatteren N. Kazantzakis.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til destinasjoner, som inkluderer Santorini, Ios, Paros, Mykonos og Rhodos. Det er også fergeforbindelser til Pireus på det greske fastlandet.