Koufonissi til Paros Ferge

Koufonissi Paros fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 10 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 40 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 3 ganger daglig med en seiltid fra 1 time 15 min.

Det er 31 Uke overfarter på Koufonissi Paros ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Koufonissi - Paros Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 10 Ukentlige Avganger 1 time 40 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 3 Daglige Avganger 1 time 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Koufonissi Paros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Koufonissi Paros ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Koufonissi Guide

Den greske øya Koufonisia ligger i Kykladene i Naxos kommune. Øya ligger sørøst for øya Naxos og vest for øya Amorgos. Koufonisia består av tre forskjellige øyer; Kato og Pan Koufonisia og Keros som er ubebodd og et beskyttet arkeologisk område. Gjenstander funnet på Keros i det 20. århundret, inkluderer en lang rekke kunstverker. Kato Koufonisia er også ubebodd og ligger ved siden av Pano Koufonisia, Shoinousa og Kero. Pano Koufonisia er den minste og tettest befolket øya i den kykladiske øygruppen. Den lille kirken Panagia som er bygget over gamle ruiner, er kanskje det mest populære synet på øya. Øyas havn brukes hovedsakelig av turistbåter og fiskefartøyer. Besøkende til øya møtes av en hvit vindmølle, som er plassert på den østlige side av havnen. Hovedbyen på æya er Chora, som ligger på den sørvestlige kysten og mange hus av typisk kykladisk arkitektur.

Paros Guide

Den greske øya Paros ligger i Egeerhavet og er en del av Kykladene. Øya ligger vest for øya Naxos som er ca. en time unna med ferge, og 160 km sørøst for havnen i Pireus.
Øya er en populær feriedestinasjon og har et rykte på seg for å være en veldig vennlig og gjestfri øy. Paros er den nest største av øyene i Kykladene, og her kan du underholde deg med mange spennende vannaktiviteter. Attraksjoner på øya er kirken Panayia Ekatontapyliani som er fra ca. år 326, den er verdig populær blant turistene. Ønsker du å slappe av er det noen koselige tavernaer langs strandpromenaden i Parikia samt noen fine strender som Agia Irini, Farangas, Kato og Logaras.