Skiathos til Glossa Ferge

Skiathos Glossa fergeruten knytter Sporadene med Skopelos Øy og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Hellenic Seaways seiler opp til 14 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 15 minutter mens Anes Ferries servicen seiler pop til 15 avganger ukentlig med en seiltid fra 30 min.

Det er 29 Uke overfarter på Skiathos Glossa ruten mellom Sporadene og Skopelos Øy. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Skiathos - Glossa Fergeselskaper

  • Hellenic Seaways
    • 14 Ukentlige Avganger 15 min
    • Få pris
  • Anes Ferries
    • 15 Ukentlige Avganger 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Skiathos Glossa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Skiathos Glossa ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Skiathos Guide

Den greske øya Skiathos ligger i den nordelige delen av Sporadene i den nordvestlige delen av Egeerhavet. De fleste av byene på øya er plassert på den sørlige og sørvestlige delen av øya. Øyas største by, også kalt Skiathos, ligger på den nordlige delen av øya.

Klosteret Annunication er en populær turistattraksjon på øya og kalles blant annet Evangelistria kloster, som er dedikert til Jomfru Maria. Det ligger ca. 4 km nord for Skiathos på en fjellskråning, men dessverre er noen av klosterets bygninger, som ble bygget i 1794 nå i ruiner. Men kirken og akkommodasjon bygninger er blitt restaurert.

Skiathos er knyttet til Thessaloniki, de andre øyene i Sporadene, øyene i Kykladene og Kreta med ferge.