Mykonos til Koufonissi Ferge

Mykonos Koufonissi fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Cyclades Fast Ferries seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 40 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 3 ganger daglig med en seiltid fra 1 time 30 min.

Det er 28 Uke overfarter på Mykonos Koufonissi ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Mykonos - Koufonissi Fergeselskaper

  • Cyclades Fast Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 2 t 40 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 3 Daglige Avganger 1 time 30 min
    • Få pris

Mykonos Guide

Mykonos er del av Kykladene og ligger mellom øyene Tinos, Paros og Naxos. Hovedbyen på øya, også kalt Mykonos (eller Chora for de lokale), har typisk kykladisk arkitektur med hvitkalkede hus med blå vinduer, smale gater og små hvite kapell med himmelblå kupler. Mange besøkende velger å ta en spasertur gjennom Chora, den gamle havnen, Lille Venezia og slottet for å oppleve byens sjarme. Øay har generelt et livlig natteliv og er blant annet kjent som ”Hellas Ibiza”.

Øya har to havner. Den gamle Mykonos havn er, hvor passasjerferger ankommer og New Port of Tourlos er hvor cruiseskip hovedsakelig legger til. Det er fergeforbindelser fra Mykonos til Piræus og Rafina på det greske fastlandet og de andre øyene i Kykladene, Dodekanesene og Kreta.

Koufonissi Guide

Den greske øya Koufonisia ligger øst for øya Naxos og vest for øya Amorgos, og består av to holme, Pano Koufonisi og Kato Koufonisi. De to holme er atskilt av et smug som er omkring 200 meter bredt, og øyas navn kommer fra det greske ordet for ”hule øy”, som er en henvisning til de to store hulene, som fikk pirater til å tro at øya var hul, når de så den fra havet.

Pano Koufonisi er den eneste bebodd av de to holme er et populært reisemål for besøkender, som ønsker å slappe av på øyas gyldne strender eller svømme i det krystallklare vannet.