Heraklion til Naxos Ferge

Heraklion Naxos fergeruten knytter Kreta med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Minoan Lines seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 50 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 40 min.

Det er 8 Uke overfarter på Heraklion Naxos ruten mellom Kreta og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Heraklion - Naxos Fergeselskaper

  • Minoan Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 3 t 50 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 7 Ukentlige Avganger 3 t 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Heraklion Naxos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Heraklion Naxos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Heraklion Guide

Den greske Heraklion er hovedstaden og den største byen på øya Kreta. Knossos er en populær turist attraksjon, og ligger ca. 5 km fra Heraklion. Dette viktige arkeologiske området var Palace of King Minos og hjem til Minotaurus, hvis man tror på legenden. Slottet ble bygget over restene av en tidligere bosetning fra steinalderen.

En viktig attraksjon i selve byen er det arkeologiske museum, som ligger på det ene hjørnet av den sentrale Eleftherias Square, i et ombygget kraftwerft. Museet innsamler og viser mange gjenstander fra Knossos, Archanes, Phaestos, Zakro og mange andre arkeologiske steder på øya. Museets samling spenner over flere tusen år og omfatter Phaestos disk, klassiske hellenske og romerske skulpturer, freskoer, juveler, veggmalerier og keramikk.

Heraklion havn er viktig for både passasjertrafikk og frakt. Herfra er det fergeforbindelser til Santorini, Los, Paros, Mykonos og Rhodos. Det er også daglige avganger til Piræus på fastlandet.

Naxos Guide

Naxos er en gresk øy som ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Øya har en rik og interessant historie og har vært styrt av en rekke forskjellige sivilisasjoner i løpet av historien, inkludert bysantinere, frankere og venetianere, som alle har sett preget sitt på øya. Øya er selvforsynt og har en blomstrende landbruksøkonomi takket være det fruktbare terrenget. Det dyrkes både oliven og druer på øya.
Bortsett fra de fine strendene er det venetianske slottet Kastro et populært turistmål.Om du liker å ta på deg turskoene er det mange muligheter for å gå tur i fjella, og følge de mange løypene som er rundt om på øya. Havnen til Naxos ligger i Chora, og fra her kan du reise til Piraeus ( Athen ) og andre øyer i Kykladene.