Tinos til Pireus Ferge

Tinos Pireus fergeruten knytter Kykladene med Athen og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Minoan Lines seiler opp til 1 ganger Uke, Blue Star Ferries 7 ganger Uke & SeaJets servicen er tilgjengelig opp til 7 ganger Uke.

Det er 15 Uke overfarter på Tinos Pireus overfarten mellom Kykladene og Athen og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Tinos - Pireus Fergeselskaper

 • Minoan Lines
  • 1 Ukentlig Avgang 3 t 20 min
  • Få pris
 • Blue Star Ferries
  • 7 Ukentlige Avganger 4 t 45 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 7 Ukentlige Avganger 5 t 5 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Tinos Pireus priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tinos Pireus ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Tinos Guide

Den greske øya Tinos ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Øya var opprinnelig navngitt Opiussa og Hydroessa i oldtiden, og er nå hjemsted for kirken Jomfru Maria på Hora, som er en av de kirker i Hellas. Kirken ble bygget på det stedet hvor et ortodokst bilde av Jomfru Maria ble funnet, etter en visjon av nooen Pelagia, mellom 1823 og 1831. Den romslige kirken, som er av tradisjonell arkitektonisk stil, har mange buer og består av to etasjer med mange mindre bygninger på gårdplassen sin.

Tinos er forbundet med båt til havnene i Piræus og Rafina, og ogtil til øyene Andros, Syros og Mykonos og nesten alle de kykladiske øyene.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden, Havnen er et hovedpunkt for fergenettverket i Egeerhavet. Pireus blir ofte sett på som en av forstedene til Athen som ligger 12 km unna, men har bystatus.
Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner fine restauranter, kafeer og barer. En festival som er populær i Pireus er filmfestivalen ‘ The Ecocinema International Film Festival’ som blir holdt hvert år i februar. Denne festivalen holder til i bykvarteret i kinoene Atticon Cinema og Cineac Cinema. Sjøfronten er full av restauranter, barer og nattklubber som ble opppusset til OL i Athen, og de laget til og med en promenade så du kan se murene fra middelalderen. Dette minner folk på den interessante fortiden til byen og ting som har vært.