Alonissos til Volos Ferge

Alonissos Volos fergeruten knytter Sporadene med Hellas og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Hellenic Seaways seiler opp til 4 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 15 minutter mens Anes Ferries servicen seiler pop til 4 avganger ukentlig med en seiltid fra 5 t 30 min.

Det er 8 Uke overfarter på Alonissos Volos ruten mellom Sporadene og Hellas. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Alonissos til Volos Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Sporadene til Hellas side.

Alonissos - Volos Fergeselskaper

  • Hellenic Seaways
    • 4 Ukentlige Avganger 3 t 15 min
    • Få pris
  • Anes Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 5 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Alonissos Volos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Alonissos Volos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Alonissos Guide

Den greske øya Alonnisos er del av Sporadene, som ligger i Det Egeisk Hav. De andre øyenei øygruppen er Skiathos og Skopelos. Øyas største landsby, også kalt Alonnisos, ligger på den sørlige del av øya og er kjent lokal som Chora. Bukten i den sørlige enden av øya kalles også Alonnisos.

Øyas hovedhavn er Patitiri, som er beliggende på den sørøstlige kysten. Herfra er det fergeforbindelser til Volos, Agios Konstantinos og Thessaloniki på fastlandet. Det er også fergeforbindelser til øyene Skiathos, Skopelos og Skyros.

Volos Guide

Den greske byen Volos er en ganske ny by, etter greske standarder, men ruiner funnet i byen og det omkringliggende området daterer tilbake til de tidligste bebodd dagene av Balkan halvøy. Den moderne byen ble grunnlagt i det 19. århundret, men mye av den ble ødelagt under et jordskjelv i 1955. Som følge herav ble de fleste bygningene i byen bygget etter 1955. Havnefront område har en rekke restauranter, kaféer og bar, og er et populært sted blant lokale og turister. En populær attraksjon er Volos arkeologiske museum, som inneholder gjenstander fra så langt tilbake som bronsealderen. I byen er også det kommunale museet i rådhuset, som inneholder arbeid av moderne greske kunstnere og St. Constantine Kirke, som er en vakker bygning fra det 20. århundret, som ligger for enden av promenaden. Det er også to arkeologiske utgravninger ikke langt ute for byen.