Tinos til Heraklion Ferge

Tinos Heraklion fergeruten knytter Kykladene med Kreta. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Minoan Lines. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 timer 10 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Tinos Heraklion fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Tinos - Heraklion Fergeselskaper

  • Minoan Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 6 t 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Tinos Heraklion priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tinos Heraklion ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Tinos Guide

Den greske øya Tinos ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Øya var opprinnelig navngitt Opiussa og Hydroessa i oldtiden, og er nå hjemsted for kirken Jomfru Maria på Hora, som er en av de kirker i Hellas. Kirken ble bygget på det stedet hvor et ortodokst bilde av Jomfru Maria ble funnet, etter en visjon av nooen Pelagia, mellom 1823 og 1831. Den romslige kirken, som er av tradisjonell arkitektonisk stil, har mange buer og består av to etasjer med mange mindre bygninger på gårdplassen sin.

Tinos er forbundet med båt til havnene i Piræus og Rafina, og ogtil til øyene Andros, Syros og Mykonos og nesten alle de kykladiske øyene.

Heraklion Guide

Heraklion ligger på den greske øya Kreta, og er øyas største by og et hovedsenter i Hellas. Byen kan føre tilbake historien sin til det 9. århundret e.kr., da utviklingen dens begynte og senere kom den under innflytelse av araberne, venetianerne og osmannerene. Populære steder i byen inkluderer festningsmurerne, som hovedsakelig er grensene av den gamle byen. Disse ble først bygget av araberne og deretter forsterket av venetianerne. Fra de syv bastionene, er det bare Martinengo bastion som har overlevd til denne dagen, og er, hvor besøkender finner graven av den berømte forfatteren N. Kazantzakis.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til destinasjoner, som inkluderer Santorini, Ios, Paros, Mykonos og Rhodos. Det er også fergeforbindelser til Pireus på det greske fastlandet.