Sifnos til Tinos Ferge

Sifnos Tinos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 6 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer mens Hellenic Seaways servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t 25 min.

Det er 7 Uke overfarter på Sifnos Tinos ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Sifnos - Tinos Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 6 Ukentlige Avganger 3 t
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 4 t 25 min
    • Få pris

Sifnos Guide

Den greske øya Sifnos er en av Kykladene og ligger mellom øya Serifos og øya Milos. Den ligger vest for Delos og Paros og omkring 130 km fra havnen i Piræus på det greske fastlandet. Øyas hovedstad er Apollonia, også kalt Hora, og ble bygget over 3 bretter på midten av øya i form av et amfiteater. Byen har hvitkalkede hus i en typisk kykladisk arkitektonisk stil. Øyas Folklore Museum ligger i Apollonia på Hiroon Square. En av de mest populære attraksjonene på øya er den middelalderske borgen plassert omkring 3,5 km fra Apollonia. Den ble bygget på toppen av øyas gamle hovedstad og har fremdeles de opprinnelige karakterstikkene av en venetiansk festning.

Øyas havn ligger i byen Kamares og om sommeren er det fergeforbindelser til Piræus og andre av de Kykladiske øyer, som Serifos, Folegandros, Kythnos, Ios, Santorini og Kreta.

Tinos Guide

Den greske øya Tinos er del av Dodekanesene og ligger i Egeerhavet. Det er det perfekte reisemålet for en avslappende familieferie med strender med rolige vann og et godt utvalg av turistfasiliteter. Øyas mest tradisjonelle landsbyer ligger inne i landet, og er berømt for deres maleriske arkitetur og sjarme. Øyas mest karakteristiske landsby, med tradisjonen sin for marmor utskjæring, er Pyrgos. Tinos har en særlig plass i grekenes hjerte, siden øya er hjemsted for kirken Panagia, som anses for å være beskytter av landet.

Tinos har fergeforbindelser til Pireus og Rafina, og også til øyene Andros, Syros og Mykonos, og nesten alle de kykladiske øyene.