Ios til Mykonos Ferge

Ios Mykonos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 5 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 25 minutter mens Golden Star Ferries servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 40 min.

Det er 12 Uke overfarter på Ios Mykonos ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Ios - Mykonos Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 5 Ukentlige Avganger 1 time 25 min
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 2 t 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ios Mykonos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ios Mykonos ruten er for en bil og 1 passasjer.

Ios Guide

Den greske øya Ios er del af Kykladene og ligger midt mellom øya Naxos og øya Santorini. Øyas terreng er preget av bretter og klipper som fører ned til havet på de fleste sidene av øya. Beliggende på den nordlige vestkysten er øyas havn som bare er en kort avstand fra landsbyen Chora. Turen mellom Chora og havnen kan tas på fots på ca. 15 minutter. Landsbyen er preget av smale stier og gater, hvorav de fleste nå er blitt overtatt av bar, restauranter, butikker og natklubber.

Det er fergeforbindelser mellom Ios og Piræus og Rafina med en seiltid på mellom 4½ timer og 8 timer, avhengig av fergen og reisemålet. I sommermånedene er Ios også knyttet til de andre øyene i Kykladene.

Mykonos Guide

Den greske øya Mykonos er en av Kykladene og er berømt for sin unike glamour og typiske greske personlighet. Øyas hovedstad er Mykonos by, eller Hora, som er senteret for øyas turistindustri. I byen vil besøkender finne den sjarmernede gamle fergehavna, de mange tavernaene, som ligger langs kysten, museer, dyre butikker og typiske greske hvitkalkede hus, særlig i Lille Venezia kvartert. Tross alt det Mykonos by har å by på, er øyas største attraksjon for besøkender nok de mange strendene, som har gylden sand.

Det er to havner på øya. Den gamle Mykonos havn, hvor alle passasjerferger ankommer og New Port of Tourlos, som brukes mest av cruiseskip. Det er ferger fra Mykonos til Pireus og Rafina på det greske fastlandet og de andre kykladiske øyene, Dodekanesene og Kreta.