Chania til Pireus Ferge

Chania Pireus fergeruten knytter Kreta med Athen og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Minoan Lines seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 7 timer 30 minutter mens Anek Superfast servicen seiler pop til 10 avganger ukentlig med en seiltid fra 8 t.

Det er 17 Uke overfarter på Chania Pireus ruten mellom Kreta og Athen. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Chania - Pireus Fergeselskaper

  • Minoan Lines
    • 7 Ukentlige Avganger 7 t 30 min
    • Få pris
  • Anek Superfast
    • 10 Ukentlige Avganger 8 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Chania Pireus priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Chania Pireus ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Chania Guide

Chania er en by beliggende på den greske øya Kreta, omkring 70 km vest for Rethymno og 145 vest for Heraklion. Byen er spilttet i to deler. Den gamle landsbyen ligger ved siden av den gamle havnen og hovedplassen, ved siden av den vestlige enden av Kasteli, Syntrivani ligger i hjertet av den gamle byen. Den annen del av byen er moderne og større, og hvor de fleste lokale bor og arbeider. Den moderne byens eldste bydelen, går tilbake til det 18. århundret.

Øya er knyttet til Piræus, Kykladene og Dodekansene.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden, Havnen er et hovedpunkt for fergenettverket i Egeerhavet. Pireus blir ofte sett på som en av forstedene til Athen som ligger 12 km unna, men har bystatus.
Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner fine restauranter, kafeer og barer. En festival som er populær i Pireus er filmfestivalen ‘ The Ecocinema International Film Festival’ som blir holdt hvert år i februar. Denne festivalen holder til i bykvarteret i kinoene Atticon Cinema og Cineac Cinema. Sjøfronten er full av restauranter, barer og nattklubber som ble opppusset til OL i Athen, og de laget til og med en promenade så du kan se murene fra middelalderen. Dette minner folk på den interessante fortiden til byen og ting som har vært.