Heraklion til Pireus Ferge

Heraklion Pireus fergeruten knytter Kreta med Athen og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Minoan Lines seiler opp til 14 ganger Uke, Cyclades Fast Ferries 3 ganger Uke & Anek Superfast servicen er tilgjengelig opp til 10 ganger Uke.

Det er 27 Uke overfarter på Heraklion Pireus overfarten mellom Kreta og Athen og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Heraklion - Pireus Fergeselskaper

 • Minoan Lines
  • 14 Ukentlige Avganger 8 t 30 min
  • Få pris
 • Cyclades Fast Ferries
  • 3 Ukentlige Avganger 9 t 10 min
  • Få pris
 • Anek Superfast
  • 10 Ukentlige Avganger 8 t 45 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Heraklion Pireus priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Heraklion Pireus ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Heraklion Guide

Den greske Heraklion er hovedstaden og den største byen på øya Kreta. Knossos er en populær turist attraksjon, og ligger ca. 5 km fra Heraklion. Dette viktige arkeologiske området var Palace of King Minos og hjem til Minotaurus, hvis man tror på legenden. Slottet ble bygget over restene av en tidligere bosetning fra steinalderen.

En viktig attraksjon i selve byen er det arkeologiske museum, som ligger på det ene hjørnet av den sentrale Eleftherias Square, i et ombygget kraftwerft. Museet innsamler og viser mange gjenstander fra Knossos, Archanes, Phaestos, Zakro og mange andre arkeologiske steder på øya. Museets samling spenner over flere tusen år og omfatter Phaestos disk, klassiske hellenske og romerske skulpturer, freskoer, juveler, veggmalerier og keramikk.

Heraklion havn er viktig for både passasjertrafikk og frakt. Herfra er det fergeforbindelser til Santorini, Los, Paros, Mykonos og Rhodos. Det er også daglige avganger til Piræus på fastlandet.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden, Havnen er et hovedpunkt for fergenettverket i Egeerhavet. Pireus blir ofte sett på som en av forstedene til Athen som ligger 12 km unna, men har bystatus.
Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner fine restauranter, kafeer og barer. En festival som er populær i Pireus er filmfestivalen ‘ The Ecocinema International Film Festival’ som blir holdt hvert år i februar. Denne festivalen holder til i bykvarteret i kinoene Atticon Cinema og Cineac Cinema. Sjøfronten er full av restauranter, barer og nattklubber som ble opppusset til OL i Athen, og de laget til og med en promenade så du kan se murene fra middelalderen. Dette minner folk på den interessante fortiden til byen og ting som har vært.