Tinos til Thira Ferge

Tinos Thira fergeruten knytter Kykladene med Kykladene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Golden Star Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 50 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Tinos Thira fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Tinos - Thira Fergeselskaper

  • Golden Star Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 2 t 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Tinos Thira priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tinos Thira ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Tinos Guide

Den greske øya Tinos ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Øya var opprinnelig navngitt Opiussa og Hydroessa i oldtiden, og er nå hjemsted for kirken Jomfru Maria på Hora, som er en av de kirker i Hellas. Kirken ble bygget på det stedet hvor et ortodokst bilde av Jomfru Maria ble funnet, etter en visjon av nooen Pelagia, mellom 1823 og 1831. Den romslige kirken, som er av tradisjonell arkitektonisk stil, har mange buer og består av to etasjer med mange mindre bygninger på gårdplassen sin.

Tinos er forbundet med båt til havnene i Piræus og Rafina, og ogtil til øyene Andros, Syros og Mykonos og nesten alle de kykladiske øyene.