Mesta til Lavrio Ferge

Mesta Lavrio fergeruten knytter De Egeiske Øyer med Athen. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, SeaJets. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Mesta Lavrio fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Mesta - Lavrio Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 5 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Mesta Lavrio priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Mesta Lavrio ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Lavrio Guide

Lavrio er ikke så populær blant reisende, da byen ikke nevnes særlig mye i reisebøker om Hellas. Dette er overraskende, særlig tatt i betrakning av at byen er hjemstedet for det eldeste og største antikke amfiteratret i landet og til et enormt hull som er interessant for dem som nyter uforklarlige fenomener. I oldtiden var byen kjent for sin gruvedrift og industri. Det er også sølvgruver i byen som kan dateres tilbake til forhistorisk tid.

Selv om byens havn er mindre viktig enn Pireus, spiller den fremdeles en viktig rolle i utviklingen av regionen. Havnen velkommer passasjerferger, kommersielle ferger, fiskebåter og lystbåter, og er den perfekte avgangshavn for ferger til Kykladene og øyer i det østlige Egeerhavet.