Heraklion til Paros Ferge

Heraklion Paros fergeruten knytter Kreta med Kykladene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Minoan Lines seiler opp til 3 ganger Uke, Cyclades Fast Ferries 4 ganger Uke & SeaJets servicen er tilgjengelig opp til 11 ganger Uke.

Det er 18 Uke overfarter på Heraklion Paros overfarten mellom Kreta og Kykladene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Heraklion - Paros Fergeselskaper

 • Minoan Lines
  • 3 Ukentlige Avganger 3 t 55 min
  • Få pris
 • Cyclades Fast Ferries
  • 4 Ukentlige Avganger 4 t 5 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 11 Ukentlige Avganger 3 t 45 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Heraklion Paros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Heraklion Paros ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Heraklion Guide

Den greske Heraklion er hovedstaden og den største byen på øya Kreta. Knossos er en populær turist attraksjon, og ligger ca. 5 km fra Heraklion. Dette viktige arkeologiske området var Palace of King Minos og hjem til Minotaurus, hvis man tror på legenden. Slottet ble bygget over restene av en tidligere bosetning fra steinalderen.

En viktig attraksjon i selve byen er det arkeologiske museum, som ligger på det ene hjørnet av den sentrale Eleftherias Square, i et ombygget kraftwerft. Museet innsamler og viser mange gjenstander fra Knossos, Archanes, Phaestos, Zakro og mange andre arkeologiske steder på øya. Museets samling spenner over flere tusen år og omfatter Phaestos disk, klassiske hellenske og romerske skulpturer, freskoer, juveler, veggmalerier og keramikk.

Heraklion havn er viktig for både passasjertrafikk og frakt. Herfra er det fergeforbindelser til Santorini, Los, Paros, Mykonos og Rhodos. Det er også daglige avganger til Piræus på fastlandet.

Paros Guide

Den greske øya Paros ligger i Egeerhavet og er en del av Kykladene. Øya ligger vest for øya Naxos som er ca. en time unna med ferge, og 160 km sørøst for havnen i Pireus.
Øya er en populær feriedestinasjon og har et rykte på seg for å være en veldig vennlig og gjestfri øy. Paros er den nest største av øyene i Kykladene, og her kan du underholde deg med mange spennende vannaktiviteter. Attraksjoner på øya er kirken Panayia Ekatontapyliani som er fra ca. år 326, den er verdig populær blant turistene. Ønsker du å slappe av er det noen koselige tavernaer langs strandpromenaden i Parikia samt noen fine strender som Agia Irini, Farangas, Kato og Logaras.