Koufonissi til Schinoussa Ferge

Koufonissi Schinoussa fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 30 Minutter mens Small Cyclades Lines servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 30 min.

Det er 9 Uke overfarter på Koufonissi Schinoussa ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Koufonissi - Schinoussa Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 30 min
    • Få pris
  • Small Cyclades Lines
    • 6 Ukentlige Avganger 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Koufonissi Schinoussa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Koufonissi Schinoussa ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Koufonissi Guide

Den greske øya Koufonisia ligger i Kykladene i Naxos kommune. Øya ligger sørøst for øya Naxos og vest for øya Amorgos. Koufonisia består av tre forskjellige øyer; Kato og Pan Koufonisia og Keros som er ubebodd og et beskyttet arkeologisk område. Gjenstander funnet på Keros i det 20. århundret, inkluderer en lang rekke kunstverker. Kato Koufonisia er også ubebodd og ligger ved siden av Pano Koufonisia, Shoinousa og Kero. Pano Koufonisia er den minste og tettest befolket øya i den kykladiske øygruppen. Den lille kirken Panagia som er bygget over gamle ruiner, er kanskje det mest populære synet på øya. Øyas havn brukes hovedsakelig av turistbåter og fiskefartøyer. Besøkende til øya møtes av en hvit vindmølle, som er plassert på den østlige side av havnen. Hovedbyen på æya er Chora, som ligger på den sørvestlige kysten og mange hus av typisk kykladisk arkitektur.

Schinoussa Guide

Den greske øya Schinpussa er en liten og fjerntliggende øy i Egeerhavet. Den ligger sør for øya Naxos og er en del av de små kykladene, sammen med Koufonissia, Donoussa og Iraklia. Øyas terreng består av et vilt landskap og isloerte strender, som er perfekte for besøkender som søker fred og ro. Øya har ikke ret mange turistfasiliteter, men dem den har, synes å være tilstrekkelig.

Øya er lett tilgjengelig fra Naxos, noe som gjør den til et perfekt reisemål for dagsturer. Et populært sted på øya er kirken Panagia Akathi i Chora, som er øyas viktigste kirke.